Bedenk je eigen muziekstukje

Bedenk je eigen muziekstukje

Laat je fantasie de vrije loop en verzin een fonkelnieuw muziekstuk of liedje. Je mag echt alles gebruiken wat je in je huis tegenkomt. Potten, pannen, lepels, fietsbellen, .. zolang jij er maar mooie geluiden mee kan maken. Ook echte instrumenten zijn natuurlijk welkom. Ons thema dit jaar is "Liedjes uit de wereld". Laat je bij het componeren dus inspireren door liedjes uit verschillende landen en werelddelen.

Iedereen speelt mee!

Iedereen speelt mee!

Heb je een leuk muziekstukje bedacht? En kreeg het een titel? Weet je precies waarover het gaat? Verzamel dan nu muzikantjes, broers, zussen, mama’s, papa’s, vriendjes,… Iedereen speelt samen het liedje dat jij verzonnen hebt. Superleuk!

Maak er nu een filmpje van

Maak er nu een filmpje van

Hebben jullie enkele keren gerepeteerd en zit de sfeer erin? Oke, dan zijn jullie helemaal klaar voor een filmopname! Speel het stuk nog een keer allemaal samen, terwijl de camera loopt. Het filmpje mag slechts 2 minuutjes duren. Als dat goed gelukt is mag je het filmpje opsturen via het formulier op deze site. We geven je een seintje als we alles goed ontvangen hebben.

Speel samen met straffe muzikanten

Speel samen met straffe muzikanten

Een jury kiest de meest originele inzendingen. Studenten van het Conservatorium gaan dan samen met jou aan de slag om jouw compositie te verwerken tot een echt muziekwerk.

DOE-DAG op zaterdag 14 december

DOE-DAG op zaterdag 14 december

Op zaterdag 14 december organiseren we een grote DOE-DAG waarop iedereen welkom is om samen te musiceren. De winnaars worden daar bovenop  uitgenodigd op verschillende individuele workshops in deSingel. Lees meer over de DOE-DAG 2019

Jouw muziek op  het grote podium

Jouw muziek op het grote podium

In de lente sta je samen met verschillende muzikanten op het grote podium in deSingel! Wauw! Je mag zelfs je eigen publiek meebrengen!

(*) verplichte velden!